Post by dacnadusigti on Mar 9, 2022 15:54:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitten Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitten Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal sok drágakövet ▞▞▞
▞▞▞ Kitten Match 2022 version ▞▞▞
Aranyos játék, és le köti az embert yeey
Van hozzá egy jó történet, és aranyos macskák és kis játékok, amelyek jönnek, nagyon tetszik, nagyon szórakoztató
tetszik a játék. Egyszerűen nem szeretem, hogy ennyi csillagot kell szerezni ahhoz, hogy csak egy dolgot kapjunk.
Legjobb cica játék a világon!!!!
A cicák aranyosak, a szobák szép lehetőségeket adnak, a grafika jó, és ha akarod, kihagyhatod a szappanopera történetet. A játék azonban megváltozott. Nem vagyok benne biztos, hogy új irányítás alatt áll, vagy egyszerűen túl magasra (1350+) lettem a szinteken, de már nem tudok fejlődni. Az olyan változások, mint például a rakéták állandóan ugyanazt a pontot ütik, már nem segítenek. Elkeserítővé vált. Ennek ellenére könnyen 5 csillagos idáig. Nagyon szerettem játszani, csak nem vagyok jó a szokásos 3 meccses játékodban, amivé ez lett.
Imádom ezt a játékot, nagyon hasonlít az édességre! Útközben macskákat gyűjt.
Revived Witch Игре улога kslu
Az összes macskámat a macskaszobámban/bázisomban akarom!!! Eltávolítom, ha ez nem oldódik meg! De ezeken kívül semmi bajom vele. Egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy kirúgjak egy macskát, hogy legyen egy új macska a kis szobámban. nem szoktam! Ez csak baj! Tudom, hogy ez csak egy játék, de mégsem tudom megcsinálni.
Túl sok dolgot kell törölni, és kevés a mozgás. Az egyetlen mód az, hogy valódi pénzt fizetek extra boosterek vásárlásáért, és nem fogok valódi pénzt költeni erre a játékra. Készen állok az alkalmazás törlésére. Nincs elég türelem. Az 505-ös szinten ragadtam. Nem számít, hány booster vagy mi kell hozzá, nem teszek bele több pénzt ebbe a játékba, kész vagyok. Még mindig bosszantóan jött vissza. Nem veszek semmit ezen a játékon a csempék törléséhez. Legalább mozdulatokat kell adnod nekünk a fenék megváltoztatásakor
Szuper aranyos, annyira szórakoztató. Imádom a történetet és az összes cicát. Az egyetlen dolog, amiért nem haragszom, az az élelmiszerek, például a szendvicskocsi vagy a fagylalt. Értem, szép. Mindig csak a szintekkel akarok boldogulni. lol. Ez csak az én véleményem, de egyébként tetszik. Ha macskaember vagy, ezt imádni fogod
パズにゃん パズル tso
Elsőre nagyon jó játék. De aztán jön a következő néhány nehéz meccs, rendkívül nehéz lett megnyerni a meccset. Majdnem be akarom fejezni a játékokat és ki akarok lépni. A cicák azonban túl aranyosak ahhoz, hogy kilépjek a játékokból. Néha túljutok a nehéz szintű játékokon.
Ez a játék aranyos és szórakoztató, de utálom a szomorú cica nyávogását, ami 2 percenként játszik, amíg otthon vagy. Nagyon kényelmetlenül érzem magam tőle, és azt hiszem, megijeszti a macskáimat.
Majdnem jó
Nagyon aranyos és szórakoztató játék. Könnyű játszani, imádom.
A legújabb frissítés nagyszerű. Sok a teendő. Szeresd ezt a játékot.
Sajnálom, bár szeretem ennek a játéknak az ötletét, annyira megnehezíted, hogy a móka elveszett, és úgy tűnik, csak azt akarod, hogy pénzt költsünk, amikor először az emberek ezt teszik, de végül eltávolítják a játékodat. És ez az egyhetes játék, amit most csinálsz, a nehézségi szint miatt nem szórakoztató!!!! Már lecsökkentettem a játékidőmet, és remélhetőleg találok olyan játékot, amit annyira szeretek, hogy abbahagyjam, a cicák és a grafika az, ami miatt visszatérek, de végül én és mások
Szerelmes vagyok ebbe a játékba, sőt, ez az új kedvenc játékom! Imádom az aranyos cicákat, és szeretem, ha virtuális valutát is keresel, és veszel ruhákat és cuccokat a cicáidnak, bárcsak több ruha közül választhatsz, de ez később jöhet?! A Rewards azonban nagyon jó, a sztori jó, a grafika pedig tökéletes. Nagyon aranyos, szórakoztató és élvezetes játék, amit napi szinten játszok! 😻😻😻
Véleményem szerint ez az alkalmazás elvezeti Önt, hogy mit kell tennie, és mindent, ezért ötcsillagos kiváló játékot adtam neki
Szeretem a macskákat. Nagyon aranyosak ezek... a szintek túl kemények.. frusztráló... ne játssz... nem tudom átmenni a szinteket.. még mindig szeretem ezt a játékot.. mint a HALLOWEEN nem engedi frissíteni
Eddig tetszik a játék. Aranyosak a macskák, remélem minden macskát át tudok nevezni.
Aranyos, de... Játszottam egy ideje. A móka abbamarad, amikor végtelen kihívás elé ér. És tényleg abbamarad, amikor az ügyfélszolgálat azt javasolja, hogy barátaim/családtagjaim rögzítsék a játékomat, hogy videót küldhessek nekik. Mondván így megtudják, miért nem kapok konkrét jutalmat?? Hátborzongató. Ráadásul minden frissítéssel több helyet akar. Szeretem a cicákat, de nem annyira! Szerkesztés a válaszadáshoz: általában a végtelen kihívások top 10-ében szerepel. Nem a kérdés. Próbáld újra!
Szeretem ezt a játékot, de a szintek túl kemények, és nincs elég érme jutalomként
Játszottam ezzel a játékkal, és eljutottam egy bizonyos pontig, mielőtt nem tudtam folytatni a fürdőszoba felújítását🥺
Nagyon szeretem a jàtékot...❤
Szeretem ezt a játékot! Van háztervezés és macskák.
Ez aranyos és szórakoztató! A játék visszaállítása óta el kellett távolítanom a 2 csillagot, és elölről kell kezdenem. Még mindig kapcsolatban voltam Facebookon keresztül.
Imádom ezt a játékot, de nagyon megbántott a pitbullokról szóló mondatok miatt, hogy az emberek miért nem tudják elolvasni és megérteni, hogyan kell gondoskodni arról az állatról, mielőtt bármilyen állatot szereznének. Nem olyan nehéz, és mint bármi máshoz, időt és törődést kell rájuk szánni. Miért ne lehetne az, hogy az emberek tényleg hülyék? Nagyon szeretném megoldani ezt a problémát, és választ kapni a játék ezen részéért felelős személyektől.
Szeretem ezt a játékot, de szerintem tedd egy kicsit könnyebbé ezeket a pályákat. Keményen dolgoztam a pályáim teljesítése érdekében, de a 129-es szinten megpróbáltam teljesíteni, de nem sikerült, mert túl nehéz, így könnyebbé teheted ezeket a pályákat kérlek🙏🙏 🙏
Nagyon szeretem ezt a játékot. A macskák élménytörténetei nagyon lebilincselőek. De ha nehézségei vannak, hogy átvészelje a kihívásokat, ne adja fel. Segítséget kapsz a győzelemhez.
A többi alkalmazásban található hirdetések, amelyek a játék letöltését hirdetik, teljesen szörnyűek! Egy macska leesik az égből és meghal a cicái előtt, hazahozol egy cicát és ráesik a tető, egyszerűen borzalmas és ezt a játékot nem szabad letölteni.
Imádom a játékot, de most nem vagyok túl boldog. Most vettem egy csomagot 15,99-ért, de nem kaptam meg. Most félek mást vásárolni. Hogyan kaphatok visszatérítést?
Költőpénz nélkül nem tudod megverni a szintet. 2 hete vagyok egy szinten. Vannak dupla labdáim, minden lehetséges kombinációval, nem tudok nyerni. Nevetséges az a kapzsiság, hogy ebben a játékban költünk. Minden játéknak verhetőnek kell lennie lökések és érmék nélkül. Ezt a szintet lehetetlen megverni sok pénz elköltése nélkül. A darabok elég gyorsan esnek, és meg kell várnom, amíg a patak elviszi őket. Minden lendületet és minden érmét felhasználtam, és 2 zseton maradt rajtam
A játék egy ideig remekül működik, majd újra és újra leáll. Ismételten újraindul, megnehezítve a játékot. Újraindul vagy bezár, amikor a vásárlás során elveszíti a pénzt ÉS a megvásárolt terméket vagy tárgyat. Végül komoly csalódás a javításig
Hogyan került a cica a házamba. Amikor erre a gombra kattintok, a videó fekete, és néhány pillanat múlva már látom a videót, de nem teljes a fekete képernyő.
annyira aranyos és jó móka, és olyan klassz, ahogy a macskák beszélnek
Kitten Match თავსატეხი jlkk